onsdag, september 11, 2013

Jobb

De flesta som ser mig på jobbet ser mig som föreläsare/lärare, men jag håller (om än i begränsad omfattning) på med forskning också, och ibland är det läge att hålla ett seminarium. I morgon (Wrangel rum 116 på inst, kl 12-13) har jag bett mina kollegor om hjälp, så vi kan prata om olika bildregimer; sätt att avbilda som hänger samman med saker som landskap och idéer om världens form - två ting som är påtagliga i datorspel. Så jag har skrivit en kort introduktion och satt samman en spellista (bokstavligen) på YouTube (det finns en diskrepans mellan de bägge listorna; post 10 & 11 på Youtube refererar bägge till punkt 10 i texten, jag vill kunna visa skillnader i grad vad det gäller gestaltning av 3D miljöer, något som spelare och spelkritik bryr sig mycket om men som är ganska marginellt i detta sammanhanget). Jag vet inte om det är begripligt för någon som inte följt min forskning, men här är materialet iaf. Mitt syfte med detta seminariet är att använda mina kollegors tankar och idéer för att arbeta vidare med några planerade avsnitt av min avhandling - om någon annan kan få ut något av det så varsågod.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar