tisdag, september 24, 2013

UKÄ

Vårt ämne ska bli utvärderat i år, och det är många saker som Universitetskanslersämbetet (UKÄ) vill ha för den sakens skull, självutvärderingar, examensarbeten och så idag en intervju över videolänk. Det var nervöst att förbereda sig för den saken, man har ju ingen aning om vad som ska hända. Varje gång vi blivit utvärderade hittills (jag kan minnas tre ggr) så har det varit helt olika processer. Resultatet av utvärderingen kan påverka oss en hel del. Men det gick fint, de frågor vi fick handlade om sådant som vi ser som centralt i vårt arbete, om progression, examination, metodundervisning och en hel del annat. Det är saker vi jobbat länge och målmedvetet med så det är enkelt att redogöra för hur vi tänkt där, å varför. Så det var med en stor lättnad som vi lämnade intervjurummet och jag fick på en gång en j-a huvudvärk. Den har jag kvar än, också efter en duglig löprunda, får se om en dusch och lite mat tar udden av den. Det var en dag för skjorta, kavaj och rock; jag ser en skugga av min pappa i hur jag klätt mig. Strålande solig höstdag för övrigt, och jobbet är inne i sitt vanliga tempo igen efter en del spurtande.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar