söndag, september 01, 2013

Terminstid

I morgon börjar höstterminen 2013, det ska bli kul att träffa alla nya och gamla studenter och egentligen är bara en sak säker och det är att det kommer att bli ett händelserikt år och att många av dem kommer att göra intryck. Någon eller några av dem kommer att bli gallerister eller skribenter eller något annat man ständigt ser; det brukar vara så.
För mig privat betyder det att jag börjar leva på schematid; det finns inte samma utrymme för spontana saker längre, mycket av min tid är redan uppbokad. Så är det att jobba och jag är glad att ha ett så bra jobb som jag har. Någon gång i juni 2014 så blir det friare tider igen, men nästa sommar kan bli en underlig en; institutionen ska flytta.


1 kommentar:

  1. Jag har för mig att du gillade något jag gjort tidigare. Här är något helt annat, eller nästan helt annat jojoserie.blogspot.se

    SvaraRadera