tisdag, september 10, 2013

Ännu en remicadedag

Jag är på en remicadedos som ligger i underkant, 75% av vad jag borde ta. Likväl så var det en seg historia idag, har sovit bort det mesta av dagen och är fortfarande trött i hela kroppen. Så inget löppass idag även om det egentligen skulle behövas. Det funkar med den lägre dosen, men jag får mer magproblem än vad jag skulle behöva ha. Å andra sidan så har jag fått tillbaka en kropp som tål träning och som inte är reumatisk (iaf inte i samma utsträckning) och benägen till eksem. Det är till att balansera det ena mot det andra och hoppas det funkar. Det gäller att hålla humöret uppe, och den största hjälpen i den saken är att hålla fast vid ett stadigt träningsprogram. Rasar träningen så faller humöret och med det så blir jag sämre. Frågan är om det kan funka åt andra hållet, så att jag kan tåla full dos remicade igen?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar