måndag, februari 08, 2010

Dildodesign

Den 16-17 april i år är det de vanliga HT-dagarna; det är ett tillfälle då alla som bedriver forskning vid min fakultet ger ganska korta populärvetenskapliga presentationer av sin forskning. Det är ett sätt att visa mångfalden i vad som sker på denna del av Lunds universitet. Jag har aldrig varit med; men någon dag innan det gick ut en förfrågan om titlar på föredrag så hade jag snackat dildos med Malena på Brogatan i Malmö och en och annan intressant designpolett hade trillat ner.
Så jag har påannonserat ett föredrag om ett märkligt skifte i samtida dildodesign. Ju mer jag drar i ämnet ju fler trådar dyker upp och jag bli allt mer fascinerad. Jag är inte ensam om att ägna mig åt ämnet på akademisk nivå, och det är stort och komplext så det räcker. Design och Sex i samma andetag, det bara måste bli invecklat. Men det som först var en förflugen tanke på krogen har nu blivit en mindre undersökning, men jag ska inte avslöja hela storyn här, inte än iaf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar