torsdag, februari 04, 2010

Fem timmar föreläsning

Två föreläsningar idag, bägge gick utmärkt. Förts två timmar psykoanalys, surrealism och schizofrenas konst i Lund, en föreläsning jag skrev igår kväll (iofs i lugn och ro) som fungerade bra. Den blev lugn och, hoppas jag, klar och tydlig. Fast jag tycker fortfarande att psykoanalytiska tolkningsmodeller är en slags intellektuella genvägar och jag lär aldrig tycka något annat.
Sen buss till Malmö och lunch på möllan (krua thai, ok men inte fantastiskt på nåt vis) och 3 timmar sexualitet i bildkonsten från stenåldern till idag vilket var roligt. Föreläsningen var bitar och glimtar - inget övergripande tema, mest ett sätt att visa på olika infallsvinklar och förhållningssätt vilket är ett roligt sätt att prata på. Jag slutade den sessionen med 10 minuter dildodesign, något som fungerade utmärkt vilket är tur för mig eftersom jag lovat en längre publik föreläsning i ämnet på humanistdagarna i april nån gång.
Nu dricker jag ett glas vin och relaxar innan det ska vara möte i brf:en här. Jag är egentligen på tok för trött för den saken, jag somnade sent och vaknade vid 3-snåret i natt när grannen ovanpå drog igång stereon i några minuter. Men det är bara att bita ihop och vara herr ordförande en stund; tur att vi är allt annat än formella där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar