tisdag, februari 02, 2010

Tentadag

Lång dag på jobbet med muntliga tentamen av studenter (i grupp). De var alla bra förberedda och gjorde väl ifrån sig, så den här delkursen ska nog flyta fint. jag önskar att jag var lika snabb på att rätta deras skriftliga tentor, men jag vet inte var jag ska hitta tid till att få den klara.
Just nu har jag just färdigställt morgondagens föreläsning och lagar lite mat, när jag ätit är klockan närmre 21 och då är det inte läge att börja med dem.

Det kom iaf ett paket med böcker jag beställt, alla från Raster förlag som har en bred och ofta rolig utgivning av böcker inom mitt ämne (framförallt design). Deras böcker är dessutom både på svenska och dessutom relativt billiga (och jag får inte betalt för att prisa dem).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar