söndag, februari 07, 2010

Dune

En del saker förföljer mig sen sena tonår, som t.ex. filmen Dune (David Lynchs version). Så jag ser om den igen lite halvengagerat ikväll och den är som alltid väldigt bra. Det är mer än 7 år sedan jag såg den sist; men jag har den på både vhs och dvd och jag har sett den minst 50 ggr. Inte illa då den är 3 timmar lång. En gång i Kristianstad när jag inte mådde så väldigt bra såg jag den om och om igen i 24 timmar, jag tror det har satt sina spår men det är säkert mer än 20 år sen nu. Jag vet inte varför just denna film skulle komma att bli något jag ständigt återvänder till, men så blev det. Ännu har jag inte gjort något bra av den, och jag betvivlar att det någonsin kommer att ske. Men över sin historia är det svårt att råda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar