fredag, februari 05, 2010

Njaae

Lång dag; ägnade morgonen åt kaffe och städning och eftermiddagen åt ett lite väl ostrukturerat möte kring ett nytt program på jobbet. Jag undrar just vad det ska bli av de planerna - det är inte mitt projekt och inte min grej att vare sig protestera eller reda ut, men jag tycker det hela är väldigt oklart och att det borde arbetas genom avsevärt mer innan det ska till validering, ett år till skulle inte skada. Programmet har inget namn än, men det handlar om digitala medier. Jag borde vara eld och lågor, men är det som synes inte.
Måns satt och jobbade på institutionen, han visade mig denna underbara pjäs som jag aldrig sett förr; den ska in i nästa omgång av sexföreläsningen.

Den kallas The Warren Cup och finns på British Museum. Romarna hade många ljusa ideer; bögsex som dekor på en vinbägare i silver och dessutom med ett helt magnifikt hantverk. Titta på detaljbilderna, det är helt underbart välgestaltade sexscener. Jag skulle kunna bli museitjuv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar