torsdag, februari 11, 2010

Gymfunderingar

Var på gymmet och sprang på löpband, bara 5km men i hyggligt tempo och med den del motlut. Men där finns ett ena löpband och det är dessutom ganska gammalt. Varje gång jag väntar på att nån trulig brud ska sluta smågå på det (läsandes veckotidning och pratande i mobil simultant, naturligtvis) så svär jag på att jag ska byta gym, till ett där det finns nog med löpband för att jag inte ska behöva bekämpa impulser att slå ihjäl folk.
Sen håller de på att bygga om och hela gymmet ska flytta ner ett par våningar i huset och ryktesvägen har jag hört att det är en del ny utrustning på gång, men räcker det för att jag ska stanna kvar? För samma pris kan jag gå på Friskis & Svettis 200 meter bort och där finns det ordentligt med utrustning, och det är aningen billigare på 24Seven 200 meter åt det andra hållet.
Jag behöver löpträning nu, inte om en månad och jag fixar inte att springa utomhus i kylan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar