tisdag, februari 09, 2010

Teknikkollaps

Anlände till jobbet i morse för att leverera en föreläsning om konst efter WW2 och psykoanalys. Låt mig nöja mig med att säga att psykoanalys inte är min favoritteori. Nåväl, kopiatorn/skrivaren på jobbet (en Konica-Minolta Bizhub 450) var paj och reparatören som enligt avtal ska komma inom 8 timmar var 4 dagar sen.
Det betydde att jag inte kunde skriva ut något manus till föreläsningen, fick maila det till mig själv och ha det på iPhonen via docs-to-go. Inte den bekvämaste lösningen, men en lösning; jag fann iaf ett fantastiskt svepskäl för att lusta efter en iPad. Ibland känner jag mig som en föreläsningsmaskin, allting ska gå oavsett ämnen eller tekniska möjligheter. Och det går.
I morrn byter jag teoretiskt spår; Epistemologi nästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar