måndag, mars 01, 2010

Föreläsning, föreläsning, gym

Min första föreläsning på vår kurs i Skandinavisk design på engelska idag, det handlade om 1950-talet och avlöpte väl. 3 timmar är lite långt, man får planera in nån form av diskussionsmoment mitt i för att det ska bli bra, men jag har iaf fått lite vana att föreläsa på engelska numera.
Väl hemma tog jag mig till gymmet för styrketräning, ungefär vid samma tid som alla andra slutat jobba och tänkte på detsamma. Så där var knökefullt av folk, men det är ett stort gym så det är inga problem. Det är rent av skoj och ofta tämligen inspirerande med alla dessa människor omkring sig. Överkroppen fick sig en stadig mangling i alla fall och det känns. I morgon blir det konditionsträning (aka löpning på löpband) istället.
Apoteket har skickat mig remicade, ska hämta i morrn så jag har tills på torsdag. Ska testa löpning på kvällen efter en remicadedos och se hur mycket det tar av min ork egentligen. De första gångerna somnade jag och sov bort resten av dagen efter en behandling, nu har jag ibland gett mig in till Lund och föreläst utan problem.
Morgondagens föreläsning är iaf färdig, jag gjorde det sista innan gymmet och den ligger på servern och väntar (med back-up på både ett usb-minne i väskan och på mobileME, jag är lite manisk på det där).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar