tisdag, mars 23, 2010

Konditionsträning

Dagen i korthet; snabb föreläsning, lång förberedelse för morgondagens föreläsning som handlar om en intressant men snårig text (Peter Cornells bok Saker - om tingens synlighet) och sedan ett hårt gympass. 40 minuter intervaller på löpband enligt modellen slappa i 11 km/h under en låt (i iPoden), ta i med 12 km/h under nästa låt. Helt ok tills de snabba delarna blir saker som Michael Jacksons Wanna be startin' Sometin'  (6.02 min) eller liveversionen av Orbitals Impact (12.39 min). Bägge utmärkta för att få upp tempot för allt i världen. Så jag fortsatte med 30 minuter crosstrainer och varvade ner med 10 minuter cykel (motsatta muskler mot löpande där - ska i teorin snabba på återhämtningen men jag vete tusan).
Slutsumman, mina ben värker redan nu, jag hoppas på att kunna gå utan hjälp i morrn ;)
Resten av livet, utanför gymet och utanför jobbet och det lilla som finns tid för där är lite virrigt. Inget katastrofalt, bara jag som inte tänker så bra just nu. Men det är inte nån nyhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar