torsdag, mars 04, 2010

Remicadedag

Tillbringade morgonen på umas och fick mitt immunförsvar sänkt, som planerat, med remicade. Sköterskan pratade om tester och att eventuellt avsluta den behandlingen, jag är tveksam. Det känns som om det bara är den som hållit mig från akutintaget i två år, men det kan ju funka. Kanske.
Väl hemma igen åt jag lunch och sov två timmar och sedan gick jag till gymmet för löpträning. Föresatte mig att fixa en slappemil (10 km på 60 min), men det gick inte. Efter 30 minuter var benen som gele och jag fick sluta. Testade efter det 10 minuter i en roddmaskin vilket funkade, andra muskler antar jag. Men det kändes hela vägen att remicade tar ut sin rätt. Av erfarenhet vet jag att det går över med en lång natts sömn så det är inget att oroa sig för, men lite obehagligt att känna kroppen vika sig är det allt.
Nu ska jag reda upp i min diskursanalysföreläsning och förse den med några Powerpointbilder. Bör gå ganska snabbt och jag inte kommer på nåt särdeles virrigt exempel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar