söndag, mars 21, 2010

Väldigt mycket pratande med ljusbilder

Den kommande veckan är den sista jag har reguljär undervisning med ett gäng jag började föreläsa för i slutet av oktober 2009. Sedan dess har de lyssnat på mig 3-5 dagar i veckan, alla veckor (med uppehåll över jul då).
Jag har förvånansvärt lite problem med den saken; jag vet vad jag ska göra och vi har på avdelningen haft långa diskussioner om mål och innehåll, så allt sådant är klart. Men det är första gången jag dragit hela detta lass själv, vanligen är vi två på fortsättningskursen (på vårterminen). I år var en kollega ledig för forskning så det blev bara jag.
Det är lite konstigt att vara den enda dessa studenter hör under så lång tid, och det är ännu underligare att jag inte alls såg det när jag fick ut schema utan att jag märker det först såhär i slutet.
Nåväl, jag litar på att de skulle protestera om det var allt för enformigt och jag räknar med att min effektivitet syns när jag kan se hur många som kan skriva uppsatser i tid denna och nästa termin.
Själv ska jag börja föreläsa för ett nytt nybörjargäng igen; tillbaka till 1800-talet och tillbaka till grunderna. Det blir nån mil på löpbandet idag för att hålla konditionen i topp; snart blir det tid att springa utomhus igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar