fredag, mars 26, 2010

Skokomplikationer

En oerhört trevlig ortopedtekniker (tror jag han var) som skulle ordna ortopediskt riktiga iläggssulor åt mig konstaterade att jag inte skulle ha de skor som jag köpt, så det får stå i garderoben tills sulorna kommer och då ska vi prova ut den bästa skon med dem i; vi testade två andra varianter redan idag som kännes bättre, men å andra sidan känns allt bättre när en trovärdig människa säger att de är bättre.
Hur det nu är med det så kan jag inte annat än älska löplabbet för den omsorg de visar när det gäller att välja rätt skor, jag har alltid blivit väl omhändertagen där men denna gång bättre än någonsin. Jag tror att det här med ortopediska specialgjorda iläggssulor är en ny tjänst där, mina fötter blev hurusom 3D-scannade och e-postade till Luleå.
Nu ska jag köpa mat lite här och där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar