söndag, mars 07, 2010

Tja, ska jag vara glad eller ska jag grina illa?

Ett antal veckor med massor av nya föreläsningar är nu förbi och ett bra tag framöver behöver jag bara se över gamla föreläsningar och finjustera dessa. Det är fantastiskt skönt, en enda kurs med nya föreläsningar och det är bara en i veckan och det är dessutom ett område jag kan sedan innan. Fint.
Dessutom börjar det se ut som vår med solen och den blå himmel och snön som håller på att försvinna. Till sist. Fast varför ska det vara svinkallt för?
På gymmet går allting allt bättre, fortare, längre och tyngre. Jag älskar att gå dit, jag älskar alla människorna som är där och gör det mer inspirerande att ta i och hålla på.
Dessutom finns det en del roliga ting i mitt mer privata liv som det är för tidigt att säga nåt om ännu. Där finns också idioter, men det har det alltid gjort så det är inget nytt.

Men, och det finns alltid ett men verkar det som, jag håller på att bli duktigt förkyld. Huvudet är mögigt och halsen värker. Skoj att föreläsa dag efter dag då (fast med nån smärtstillande tablett från apoteket brukar det gå). Det är egentligen läge att kasta loss, få fart på alla hjul och rent av börja skriva på mina egna texter och då kommer det ett virus (för förkylningar är väl virus?). Nåja, också det ska passera även om det blir ännu en hård vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar