måndag, november 04, 2013

Intressant helg, eller hur man nu säger

Det blev en livfull helg, med mycket tågåkande (det var fint om än ofta lite sorgligt att passera alla småländska orter som betytt saker genom åren; Älmhult, Nässjö, Värnamo, Taberg, Jönköping - jag har så sällan ärenden ditåt). Onekligen en intressant helg på många sätt - men det blir inte mer ut av det; jag hör inga bröllopsklockor ringa. Eller jo det gör jag ju eftersom jag har en kyrka precis utanför dörren, men de ringer inte för mig. Inte nu iaf. Måndagen tillbringade jag på SUS för att fylla på med remicade, jag är som förväntat ganska matt just nu. Nästa återbesök är den 30 december, det förvånade mig att mottagningen höll öppet då, men det gör den tydligen. Så i morrn kommer jag att vakna upp, nyladdad och redo att ta nya tag igen. Som alla andra dagar. Regnig och kall höstdag, det blåser iaf inte och jag behöver inte vara ute så väldigt mycket.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar