onsdag, november 06, 2013

Mörker

Det är mörkt när jag vaknar och mörkt när jag kommer hem, det är den tiden på året redan och det gick fort att komma dit. Men än finns det lite dagsljus och än räcker tiden till jobb, mat, träning och sömn. Något ljushuvud hade kommit på att sätta smurfblått ljust på universitetsplatsen, jag vet inte vad jag tycker; det ser mest lite billigt och vulgo ut - som nåt 1986 har gett bort i present. I morrn börjar jag undervisa våra grundstudenter, de som så vill får sedan dras med mig till april nästa år, tre-fyra gånger i veckan. Jag hoppas de har tålamod med att höra på en och samma röst. Anka är beställd till helgen, har ännu inte finaliserat alla planer på hur den ska lagas till, och i tankarna funderar jag redan över 1:a advent, korvstoppning och pepparkakor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar