söndag, november 10, 2013

Söndagslöpning

Kom just hem från en hygglig löprunda i typiskt ruggigt höstväder, det småregnar. Rundan var nånstans mellan sex och sju km, jag springer fortfarande utan min garminklocka. Det är underligt hur svårt det kan kännas att ta sig ut när man tittar på vädret genom fönstret och det är grått och blött, samtidigt som det känns så lätt och skönt när man väl bestämt sig och ger sig ut. Största problemet är att inte klä på sig för varmt. Men man lär sig med tiden och jag tror att man vänjer sig vid alla väder. Själv stannar jag fortfarande inne om det blåser och regnar mycket, eller om det blåser och snöar. Men bara lite regn, blåst eller snö stoppar mig inte, och sen förra vintern så vet jag att -12 grader inte är särkilt svårt. Det är fantastiskt att ha kontroll över sin kropp och att kunna förmå sig att göra saker. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar