lördag, november 16, 2013

Slappehelg

Så var en tuff vecka över och jag planerar att inte göra mycket idag och i morgon; steka en kyckling, spela lite Pikmin 3, kanske se Good Will Hunting och läsa lite. Det behövs, både huvudet och kroppen behöver vila ut och jag började idag med att sova ut (till 09.30 typ, jo jag vet hur medelålders det är). I går var Cecilia och jag i Köpenhamn på SMK med grundstudenterna och de jobbade flitigt i samlingarna, jag hoppas på att få in bra texter tillsammans med tentan om 14 dar. Lunch åt vi på Aamanns deli, och det var lika utmärkt som alltid. Snacket på Alnarp gick fint, jag var sist på programmet (och efter en våldsamt överagerande Dick Harrison) så jag talade lugnt och stilla om en teoretisk modell av sorg och saknad baserad på idéer inom visuella studier området. Dessutom fick jag en fin cykeltur hem därifrån i skymningen, vilket fick mig att börja fundera över adventsstjärna och -stake.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar