onsdag, mars 19, 2014

Besegrad

Det har visat sig väldigt svårt att skaka liv i iMacen, jag tror det trots allt är ett hårdvarufel i botten av problemen. Jag har iaf arbetat mig genom hela långa checklistan av åtgärder mot mjukvaruproblem vilket slutade med att den inte alls hittar någon hårddisk efter ännu en omformartering och om installation. Den totala oförutsägbarheten i vad som händer, den stadigt minskande pålitligheten och de faktum att skivverktyget inte såg några problem tyder alla på hårdvarufel, inte orimligt efter sex år. Jag har sett det förr och även om det är irriterande så blir det en ny mac då. Den är beställd (jo det var lockande att ge mig ut till Apple butiken på Emporia, men jag ville ändå byta en del saker och få rabatten för universitetslärare så det blev online och några dagars väntande).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar