söndag, mars 02, 2014

Bussar och människor!

I natt släppte de så på busstrafiken på Rådmansgatan och plötsligt bor och lever jag i en av Malmös mer centrala delar, massor av folk här trots att det är en grå söndag. Å så en hel del av Malmös vettlösa bilister som tycker att bussgatan är en bra raksträcka att gasa på medan de spelar Candy Crush Saga på sina mobiler (de får inte köra här öht). Polisen borde definitivt vara här och plocka dem på böter på en gång, så att de lär sig. Det var lägenhetsvisning i höghuset i nybygget snett över gatan så jag passade på att gå och titta. Inte så dyra lägenheter (1,3 miljoner per rum i grova drag) men lika tråkiga planlösningar som i resten av bygget, öppet och trångt på en gång vilket inte borde vara möjligt. Smäckiga material (allt vitt, mycket plast, aluminium och spånskiva) och halogenspottar infällda i taken får det att se ut som ett ordinärt hotellrum (i Tierp). Utsikten från en del balkonger är nog mycket fin en klar dag, men balkongerna är små, smala och vasst triangelformade (så att mycket av dem är helt oanvändbart). Men jag fick ett fint foto på huset där jag bor sett från ovan, hey; jag har sex meter i tak, ekbjälkar och en väldig massa plats! Jag gläder mig mycket åt att bo mitt inne bland allt folkliv, det är en ungdomsdröm som till sist blivit verklighet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar