tisdag, mars 04, 2014

Schemaläggning

Smidig föreläsning i morse, resten av dagen brottades jag med TimeEdit för att lägga de första två av sju scheman för höstterminen. Det blev gjort och som jag ville, men det är ganska så invecklat. Hjärnan känns som ljummen risotto efteråt, risotto med svamp. Kom hem och kände mig oerhört seg, men tvingade mig iaf ut för 4 km ganska slapp löpning (5.36 min/km), vilket mot all förväntan inte gjorde mig piggare. Så jag tror jag ska träna med måttlig intensitet resten av veckan, kanske behöver jag vila lite. Det var iaf gott om folk i spåret i Pildammsparken, många sprang mycket snabbare än jag idag. 
Det värsta med att lägga scheman är att jag vet så lite om resultatet, husen jag bokar lokaler i finns knappt än. Jag tror att nästa bokningsomgång kan bli den jobbigaste, för då vill jag ha specifika rum och chansen är god att andra också vill det. Jag bara bokar och hoppas på det bästa, för hur saker kommer att funka i LUX har ingen den blekaste aning om. Men än så länge ser det hoppfullt ut.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar