lördag, mars 01, 2014

Snabbare, starkare och med mera mat!

Sprang 7km i morse, det gick fort utan att jag tog i; 5.06 min/km (snabbaste 5k (25.30) och mile (8.00) jag sprungit på länge). På samma sätt går det allt bättre på gymmet och jag ökar på vikter på de flesta övningar ganska regelbundet. Det kan vara keratinet jag tar för tillfället, men riktigt så effektivt är inte det kosttillskottet. Jag tror mer på en kombination av ihärdighet som ger resultat och en reaktion på att våren och vårljuset äntligen är här. När psyket är på topp följer kroppen med.
Ikväll blir det kalventrecôte och risottto, följt av en svartvinbärsfromage med pistage. Till det en trevlig Chianti (Brolio). Jag har gjort fromagen redan och är extra glad för diskmaskinen, fromage är enkelt men det behövs en ryslig mängd skålar för att få allt vispat och blandat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar