måndag, mars 03, 2014

Nya skor, nytt hotell

Allt verkar ske med e-post idag och jag har inte kommit ur morgonrocken trots att det är lunchtid. Fick offert på Berlinresan med grundstudenterna och det ser bra ut, återstår att bestämma hotell och en del detaljer. Behöver som vanligt nya löpskor och beställde ett par, Nike zoom structure 17, från Start Fitness i UK. Förra året var det halva priset därifrån, men i år ser jag att de flesta svenska butiker har sänkt sina priser drastiskt och jag tjänar "bara" några hundralappar. Jag brukade gå till Löplabbet och köpa skor, de var inte billiga men de hade en fantastisk personal som kunde lotsa en rätt; men jag vet inte vad som hänt där för de senaste gångerna har det inte funkat alls och deras personal (i butiken närmast mig, i Malmö) var inte till mer hjälp än de sömniga biträdena på Stadium. Jag kanske borde testa dem igen, men det får bli nästa år. Jag vet i stort sett hurdana skor jag behöver så jag kan lika väl beställa dem själv. Nu kommer det mer e-post, mer jobb att utföra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar