lördag, mars 15, 2014

Juste runda i vårsolen

Var ute och sprang; 9,5 km på dryga 50 min är en bra runda för att vara mig; det känns att jag får allt bättre kondition och styrka. Det är väldigt skönt när den saken är så påtaglig (jo jag vet att det kommer en platå snart nog). Skönt med vårsolen, det är lagom varmt när det håller sig mellan 5-9°, då är det lätt att ge sig ut. Som vanligt en del att irritera sig över; hundägare och familjer som måste promenera i löpspåret på ribban (när det finns 3 st avsevärt bredare gångbanor att välja hellre än det 50 cm smala löpspåret) och cyklister som vinglar fram på trottoarerna. Det går verkligen inte att slappna av i någon slags meditativt löparlunk, då blir man mos. Jag önskar det fanns lite fler och längre preparerade och markerade löpspår i Malmö, lite som det finns mängder av utmärkta cykelvägar. Torup är bäst, men också lite väl långt borta. Visst ja, de nya skorna funkar fint - i betydelsen att jag inte alls känner av dem vilket är vad man vill uppnå vanligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar