måndag, mars 10, 2014

Hemma vid datorn

Lång dag i sällskap med Ludmilla Jordanova och hennes The Look of the Past för att förbereda undervisning. Det tar ganska mycket tid första gången jag ska skriva en föreläsning och jag har inte den blekaste aning om hur jag klarade det förr i tiden när jag skulle fixa 14 föreläsningar på tre veckor samtidigt som jag också gjorde annat. En paus för att gå till gymmet (det var fantastiskt att gå dit igen) och en för lunch (BK, bläh, jag borde ge tusan i sånt men jag glömmer). Mina nya löpskor är ute och reser med posten, kanske finns de att hämta på hemköp. Budfirman var vid min dörr i fredags, men jag var inte hemma (så nu vet jag vem som ringde när jag var ute och hade samtal med mina studenter och jag inte svarade). Brutus är ganska nöjd med att ha mig hemma även om jag bara sitter på kontoret på övervåningen och läser/skriver/pratar högt för mig själv.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar