söndag, februari 24, 2019

Prylar 4, det börjar likna en packning

Provpackade ryggsäcken idag igen. Allt går ner men min billiga snabbtorkande handduk från biltema är stor. Jag lär köpa en tunnare och mindre innan det bär iväg. Allting går ner och än har jag med en del överflöd i packningen (en extra vattenflaska i metall, en lite kudde). Jag får se hur det blir med den saken innan det bär ut på allvar, baspackningen landar fortfarande kring 7-8 kg. Det är kanske ok.


Till vänster: ryggsäck (Osprey Atmos AG 50L)
Översta raden: karta, kompass, morakniv, extra nylonrep, extra vattenflaska, spade (The Tentlab: The Deuce of Spades), Försvarets multirengöring (tvål, schampo, diskmedel etc i ett och miljövänligt), tändare och tändstål, stor handduk.
Andra raden: Platypus vattenblåsa och filter, under detta Jetboil Flash kök, första förband kit, kudde (Fjällräven), Hennessey hammock Expedition Classic, Sovsäck (fjällräven, sommar, syntet - behöver uppgraderas 2020), Exped SynMat liggunderlag (som ev får stanna hemma). 
Nedersta raden: packpåsar för mat, elekronik, kläder (denna sista innehåller de kläder jag ska ha med - kalsonger, strumpor, tröja).
Inte med på bild: stavar, regnjacka, sandaler & de kläder jag går i.

Det som fortfarande är oklart är hur mycket mat jag behöver bära (max 6 dagar gissar jag från kartan) och hur mycket plats och vikt den kan tänkas uppta. Vattenblåsan är ett praktiskt sätt att bära 2 liter vatten (vilket ju är 2 kg till) och bränsle till köket tål att funderas på (hur mycket bränsle behöver jag bära med mig, kan jag köpa gasol längs vägen?). Jag antar det märks att jag gillar att planera? ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar