lördag, februari 23, 2019

Vårdag, dags att gå lite

Det är vårväder här nere i Skåne så jag drog på mig mina nya kängor och byxor å gav mig ut för att gå en runda, genom Malmö och längs med Ribban. Lundhagskängorna är fantastiskt sköna, det här var den andra längre turen jag tagit med dem och de sitter som de ska. Med dubbla sockor så har jag inte några som helst problem med fötterna, vilket bådar väldigt gott. Jag gick en mil den här gången, och det gör jag ganska ofta, och det vara bara en lugn promenad i vårsolen. Jag håller ganska konsekvent ett tempo om 2h per mil. Frågan är om jag kan hålla det hela dagar och gå 4 mil om dagen i sommar. Än så länge har jag min Vivosport inställd på att jag ska gå 10 000 steg om dagen, snart dags att öka det till 15 000. Det är inte något som är mer utmattande, det är mest en fråga om att lägga mer tid på att gå alla dagar i veckan. Jag antar att mina kängor kommer att bli annorlunda när de är ingångna ordentligt, men de är redan väldigt sköna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar