onsdag, februari 13, 2019

Pryltest

Det börjar ju bli lite ljusare om dagarna, det var ljust också när jag kom hem från jobbet. Så jag passade på att gå ner på gården och prova en av mina hammockar, jag var lite nyfiken på om den mindre av dem skulle räcka till för mig trots att den ligger precis på gränsen längdmässigt, och se det gör den. Kanske är den större bekvämare; jag ska testa den en annan dag. Den lilla har också Hennesseys ursprungliga ("classic" kallar dom den) öppning som sitter i botten av hammocken och sluter med kardborrband när man väl är på plats. Lite tight att ta sig in i, men inte besvärligt och ganska säkert en mycket mer myggeffektiv öppning än att öppna upp hela sidan på hammocken (med dragkedja mellan hammock och myggnät). Jag tror jag gillar denna "klassiska" ingång. Med "snakeskinen" så packar alltsamman ihop (och upp igen) väldigt snabbt, snyggt och rent. Det hela blir ett mycket litet och praktiskt paket som jag kan få upp mellan två träd på några minuter. Om det är fint väder så behöver jag inte ha tarpen på, och då blir den öppnare upp mot himmeln. Alla bilder idag är tagna av mig hemma på gården där jag bor! :DInga kommentarer:

Skicka en kommentar