onsdag, september 14, 2011

24 timmar om dagen

Ännu en lång arbetsdag; tre timmar med stadenkursen och sedan ett möte i institutionens valberedning. Allt tar tid, å Skånetrafiken är inte nån hjälp när det gäller att röra sig mellan städerna. Hade ett extremt infantilt samtal med en Emma där i morse. Ohyggligt korkade och otrevliga människor.
Hinner inte med gymmet vilket grämer mig men timmarna rinner iväg och jag måste prioritera mat och sömn trots allt. I morgon är en remicadedag, ska vara tidigt på mottagningen för att få mitt immunförsvar sänkt, har ingen möjlighet att vila ut efteråt utan det blir till att ta sig till Lund och föreläsa några timmar igen. Ser iaf hur den första vågen av föreläsningar (de flesta på engelska) håller på att ebba ut och det blir lite mer tid för eget forskande. Bäst idag: en väldigt snygg kille satt bredvid mig på bussen in till Lund, tänk att det behövs så lite för att muntra upp mig :D
Bilderna är från växthusen i Botan, det är helt underbara där med. Snart är mina varma mackor med bacon klara, folkölen är redan upphälld i duralexglaset från ICA, Lyly passerade förbi i nån minut för att hämta lite grejer. En hemmakväll på S:t Knut ser ut såhär, Brutus och jag gillar dem.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar