torsdag, september 15, 2011

Nah


Kväll igen och jag har sovit några timmar, nu börjar jag känna mig mänsklig igen. I morrn blir det till att städa och planera käk för helgen, nu ska jag banne mig koppla av och äta gott och hemmalagat. Funderar på lamm imorn, äppelkompott blir det iaf absolut. Det finns ett recept i Annas Mat på lammbog i senapssås som jag sett på ofta och mycket och det är egentligen inte svårlagat alls. Lär få använda vad än för lagom kok-lämpligt lammkött som jag nu kan hitta då. Om jag vill ha just bog så är Widerbergs det enda ställe där jag vet att jag kan få det, och så långt åker jag inte.
Dagens föreläsning gick, men jag kunde gjort bättre. Remicade tar udden ur mig dagen då jag får en dos, och jag borde verkligen sova. Det ligger en del kursplanering i mailen också, får ta i den också, även om jag verkligen inte vet hur man planerar en kurs utan att ha en aning om mål och progression innan man börjar.  Natten faller på här, det är mycket höstlikt. Tänk om livet vore varmare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar