söndag, september 04, 2011

Kväll igen

Det blev en lång helg som jag i huvudsak ägnade åt att jobba på föreläsningar, det är mycket att läsa och en hel del att skriva om det. Samtidigt är jag en aning förkyld, så jag har fått ta pauser för att sova mellan varven. Nu dricker jag lite folköl och ska värma rester av gårdagens kvällsmat. Denna och nästa vecka är till bredden fulla av nya och uppdaterade föreläsningar; alltså fyllda av väldigt mycket arbete. Samtidigt är arbetet lockande, det är skoj att sjunka ner i böcker, bilder och tankar - och det är tungt arbete att försöka göra det man tänker till begripligt tal i en föreläsning. Jag önskar alltid att jag hade mer tid, han gå mer in i materialet, kunde läsa ännu lite mer. Fast jag vet av erfarenhet att det finns en balans där, en lagom grad av förberedelse ger en bättre lektion.


Gick en sväng i den fina höstvärmen, varmt som bara den men höst är det. Tänkte på F, undrar över varför han stack, kom inte på något den här gången heller. Försöker flirta lite här och där, har inte riktigt den rätta energin för det. Antagligen inte rätt tidpunkt. Dessutom är jag när jag tänker efter omåttligt kräsen. Ne, det är inte så lönt att grubbla på det; bättre att ta sig an lammfärsen och coleslawen. Tror jag har en andra folköl i kylen. Livet är hårt och sedan dör man. Skål på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar