söndag, september 25, 2011

Slappehelg

Helgen känns lång och långsam, det är bra det. Struntade utan nån vidare eftertanke i Regnbågsfesterna, de är inte riktigt min idé om en rolig kväll för tillfället. Struntade med lite mer eftertanke i gallerinatten, jag borde kanske gett mig ut och minglat lite. Istället ägnade jag lördagen åt en massa snackande med lite olika människor, mest med Leffe. Vi lunchade på Chez Madame som blivit ännu mycket bättre efter flytten, det är väldigt charmigt även om en och annan hipster traskar in och ser fjabbig ut. Man får ta de enstaka clownerna som underhållning till fikat. Samtal med Leffe vandrar alltid långt och snett, mellan konst, litteratur och snusk. Det är mycket underhållande. Han hittade Dennis Coopers närmare åt mig på extrapris på konsthallen, jag tror jag kommer att gilla den.
I fredags köpte jag 1,5 kg korv på korvhuset, så det är vad jag äter denna helg; korv, bröd, senap. Inte det sämsta när det är god korv. Idag blir det läsning och löpning. Pontus skulle följa med ut och springa, alltid skoj med sällskap. Fortfarande sensommarväder, ser ut att bli löpning i kortbyxor! Livet tar fart igen, till sist. Kan bero på vädret, kan bero på en massa snackande, kan bero på kreatin, kan bero på 12 minuter i ett solarium; vad vet väl jag?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar