lördag, september 03, 2011

Lördag förmiddag

Dricker kaffe, har skurit en fralla i skivor för att få in den i brödrosten. Ska ägna dagen åt att plugga/läsa. Har en förkylning på gång vilket är tröttsamt för jag har för mycket att få gjort med jobbet. Bara rösten håller så går det nock. Däremot blir det ingen löpning, det är surt. Var ute i torsdags, 5 km på en medeltid strax under 5 min/km, det är inte illa, nu ska jag bara orka med det 4 ggr så länge. Gott om tid att träna på den saken. Gymmet fullt med nya ansikten, än så hänger de flesta kvar. De målar om där så det är inga dörrar på omklädningsrummen vilket gör det lite väl spännande att byta om. I övrigt? Inte mycket, tänker en del på hur mycket jag vill ha en pojkvän, en som faktisk vill leva med mig och inte bara flamsa runt, någon att lita på. Men det har jag velat sedan puberteten så det är inget nytt, bara lite mer så just nu när höstkylan kommer krypande. En melankolisk dag, kaffe och läsfåtöljen får det bli.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar