tisdag, september 13, 2011

Shopping vid datorn

Det blev en väldigt lång arbetsdag idag, måste lägga samma disciplin på mitt egna skrivande som jag gör på skrivandet av föreläsningar (men det är inte samma sak). Hann med lite shopping, eller shopping är en process som pågår; beställde de där böckerna av Vilém Flusser jag måste läsa eller läsa om, de var billiga på Amazon. Fick de ting jag beställt från Gymgrossisten i helgen (de är snabba som få); protein och kreatin. Det sistnämnda har jag inte provat innan, så jag ska hålla koll på vad som händer. Det skrivs mycket på nätet om kreatin (det här fann jag rimligt, och författaren anger referenser för sina påståenden), många idéer om dosering och effekt. Jag håller mig till konservativa 5 gram per dygn utan någon laddningsfas och ska hålla på i trettio dagar. Vem vet, jag känner ju att jag är i bra fas med träningen och att det flyter. Så en extra skjuts kan vara skoj!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar