onsdag, september 07, 2011

Parisföreläsning

Vi har en kurs kring Staden och gränsöverskridande, som är något av det mest spännande som vi byggt på ett långt tag. Det är första gången vi ger den, och vi har sorgligt få studenter. Om fler visste hur bra den var så skulle fler söka; men det är svårt att sprida information innan man börjat ge en kurs. Nåja, jag hoppas verkligen att kursen lever vidare. Men det var inte alls det jag skulle säga, utan att jag föreläst på den kursen idag; Cecilia och jag gjorde Paris historiska utveckling på tre timmar, och det var en orimlig massa ting vi hann med. Det är väldigt roligt att undervisa tillsammans med kollegor och det blir bättre föreläsningar med fler röster.


I morrn är det personalkonferens 8-21. I Ystad. 13 timmar jobb, och jo det är jobb att äta middag när man är inkallad för det. Om jag ska roa mig vid matbordet så väljer jag restaurang och sällskap själv, tack (och jag är inte lite kräsen). Fick jag bestämma skulle inga möten vara längre är 30 min, alla möten som är längre än så är illa förberedda. Den som haft möten med Akademiska hus någon gång vet hur ett verkligen förberett möte ter sig. Men vad gör man? Upp och iväg, jag som har på tok för mycket jobb att hinna med för att hinna sånt här dessutom. Det blir inte nån ledig helg denna veckan heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar