lördag, augusti 11, 2012

Det gick ju fint!

Jag kom runt på 1.56 h, vilket är väldigt bra med tanke på hur lite jag hunnit träna. Det är ganska precis samma tid som förra året då jag tränat mycket ambitiöst innan; det säger en del om hur mycket av springandet som sitter i huvudet. I år var det väldigt roligt att springa, om än varmt. Bara den sista kilometern var jobbig, då ville benen inte riktigt vara med nåt mer (fast det syns inte på mina km-tider). Jag kom i mål som nummer 881 av ca 2800 löpare och höll en snitthastighet om 5.30 min/km. Årets bästa investering var 30:- för ett pannband, det ser fånigt ut men det var oerhört skönt att inte ha svetten rinnande i ögonen. Eftersom detta gick så bra så har jag anmält mig till Ydingeloppet också, 12 km terränglopp i oktober vilket är något jag inte testat ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar