tisdag, augusti 07, 2012

Semesterfoton

Förr kunde man jaga sina vänner med fotoalbum, eller travar av lösa bilder eller diabildsvisningar som aldrig tog slut. Nu så får ni söka upp bilderna på egen hand, här finns ett urval av årets semesterbilder på Flickr.

10-17 juli var jag i Berlin och Kassel med Lyly, vi såg en massa konst och mer än något annat så såg vi Documenta 13 i Kassel. Vädret var omväxlande gassande varmt och ösregn. Lyly och jag hade väldigt trevligt ihop och hann med en väldig massa olika saker; Sanssouci, opera, japanskt tuschmåleri, Larry Clark, Diane Arbus, botaniska trådgårdar och ett datorspelsmuseum i Berlin och så hela det gigantiska documenta på det och på hemresan ännu en utställning; om kläder och mode i Europa.

25-31 juli var jag på egen hand i Rom för att driva runt och se på konst och arkitektur, liksom för att äta en massa god mat. Det var väldigt varmt och mycket behagligt att åka själv, något jag var lite undrande inför innan jag stack. Det var en impulsresa, bokad bara några dagar innan jag åkte. Mest av allt lärde jag känna (de centrala delarna av) Rom och ta det lugnt.

Det har varit en mycket bra sommar och jag har som du kunnat se i bloggen hunnit med mer än dessa bägge resor. Var jag ska åka härnäst vet jag inte, men det blir antagligen Paris med jobbet. Jag funderar på att boka en solresa över jul, får se hur det blir med den saken. Å så ska jag till Skäralid, och till Skånes djurpark och så till Köpenhamn för att se Lady Gaga. Livet det rullar på, å jag med det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar