fredag, augusti 17, 2012

Nationalparken och telefonen

Jo det var så att jag skulle ta ett foto, på mig själv då, i Skäralids nationalpark å så tappade jag telefonen som lyckades träffa en sten så att glaset på framsidan sprack. Jag har tappat telefonen ett par gånger innan utan att nåt skett, men någon gång ska vara den första. Jag var helt handikappad dessa fyra dagar med min gamla Nokia, jag kom inte ihåg hur man skrev på den och den har ju inga appar och bara wap-webb. Det var som om man bara hade kvar ett enda futtigt lager av verkligheten och alla ens vänner var plötsligt mycket långt borta; ingen facebook, ingen mail, ingen whatsapp, ingen gps, ingen webb etc. Nästa inga sociala kontakter alls - hur träffas man för en fika? Nåja, nu är den tillbaka och jag har plockat fram bilderna från Skäralid (som är en favorit bland skånska skogar). 700 spänn för ett nytt glas inkl montering, som hittat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar