söndag, augusti 05, 2012

Malmösöndag

Det är sommar här, skönt så. Jag vaknar på tok för sent men nu ska jag iaf iväg till gymmet. Det gäller att ligga i om man vill hålla formen, och efter denna långa resande semester så behövs det verkligen. Var ute och sprang igårkväll, 12 km kring ribban och det var tämligen tungt (5.52 min/km är inte särskilt bra för att vara mig). Hinner inte få upp konditionen innan lördag och Malmö Halvmarathon, men jag ska iaf springa det, sen får tiden bli vad den nu blir. Jag har redan satt ett ordentligt personbästa med 49 min på 10 km i år så det är ok.
När man springer runt stan på allvar så är redan dofterna markörer av vilka områden man passerar; låginkomsttagare - billig grillkorv, pinsam medelklass - grillat kött, höginkomsttagare - desperat trädgårdsskötsel och absolut inget grillos. Vet inte vilka jag finner minst otrevliga, låginkomsttagarna skulle jag tro för de gör iaf det bästa de kan av sin situation. Redan doften klassindelar områdena, så mycket för ett jämlikt samhälle.
I kväll är det dags för The Dark Knight Rises (snygg svensk titel där va? SF är idioter de med!). Den lära vara utmärkt action, så varför inte? Ska laga torsk till middag tror jag, och eventuellt försöka göra egen citronsorbet. Första tecknen på jobbet-efter-semestern dyker upp, min almanacka påminner mig om att skicka ut omtentor i morgon. Får fixa det om en stund, men som sagt; först gymmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar