fredag, augusti 31, 2012

Mer kläder idag

En mycket snabb tur på stan och jag lyckades hitta det mesta jag behövde utan några onödiga köp; ett par Levi's 508 Waterless, ett juste bälte från Levi's och ett par nya skor; mattsvarta lågskor i nubuck från Ecco (vilket betyder bekväma och användbara). Inte de mest fascinerande inköpen, men kläder som funkar i en mängd sammanhang. Å så visade sig att jag krympt en tum i midjan vilket inte är illa! Jag gillar Malmös Levi's Store för de har alla modeller, tvättar och storlekar i lager och personalen är trevlig även när de försöker sälja en t-shirt eller två mer än jag behöver, de är inte så pushiga med sitt säljarsnack. Mycket nice att hitta kläder, även om det kostar. Nåja, nu är årets inköp nog avklarade, så det blir inte mer modeblogg på ett tag!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar