måndag, augusti 27, 2012

Min kropp är mitt tempel (nåja...)

Så var det dags igen, mängder av nytt folk på gymmet och många underliga sätt att träna på. Idag var det i huvudsak medelålders tanter som utförde de mest befängda övningarna (naturligtvis utan några vikter på), två lite yngre tanter som letade efter maskinen där man tränade bort låren och många unga tjejer som använde träningsredskapen som fåtöljer att hänga på medan de sms:ar. Det finns tränare att tillgå, och de är gratis med medlemskapet så jag fattar inte varför de inte ens försöker. Så svårt är det absolut inte att träna på ett gym, om det kräver något så är det lite envishet (och mat).
Själv kan jag notera att jag tappat två kilon på tre veckor, något som alltid är lite tveeggat när man har Chrons, men jag ser ju att det är kring magen semestermaten rinner av och jag mår kanonbra så det är säkert som det ska. Jag antar att det är löpandet (och det faktum att jag tränar sex dagar i veckan igen) som gör vad det ska, löpningen har sällan känts bättre, lättare eller roligare. Så jag är i form för den nya terminen, som börjar på måndag. Innan dess ska jag se Lady Gaga i Köpenhamn som planerat. Brutus och jag har det bra, i morgon är det personalkonferens. Visst ja, var och tittade på en lägenhet idag, den var lite liten och illa planerad för den månadshyra de ville ha, så jag sa nej (igen). Jag måste verkligen slå till snart och flytta vidare, men inte förrän det är rätt lägenhet som jag flyttar till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar