torsdag, augusti 16, 2012

Malmöfestival

I morgon börjar den, och som vanligt älskar hälften den och den andra halvan avskyr det hela. Själv tillhör jag absolut de som älskar Malmöfestivalen, som har hållit på lite längre än jag har bott här. Varje år hittar jag nåt jag inte sett eller varit med om förut (här är vad jag planerar att se, men det brukar bli helt andra saker jag verkligen ser till sist), varje år är maten en besvikelse (med några få undantag genom åren) och varje gång är malmöborna ute på stan, har roligt och är trevliga mot och med varandra. Sydsvenskan sammanfattar vad som är nytt på sin webb-tv. Som om inte all denna självbelåtna Malmökärlek vore nog så dök de upp en undersökning som säger att Malmöborna är de i Sverige som är mest nöjda med att bo där de bor! Jepp, Malmö är alltid Malmö :D
Först ut i morrn förmiddag: hänga med Fluffy och se hur hans installation fungerar och tas emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar