torsdag, augusti 30, 2012

Kläder

Efter att ha tagit en ordentlig titt på min garderob och på mitt bankonto så bestämde jag att jag behövde lite nya kläder; det enklaste först, nämligen två nya skjortor att jobba i. Jag gillar Tailorstore, och använder i huvudsak skjortor som jag beställt därifrån. Där kan jag bestämma över det mesta av hur de ska se ut och dessutom få dem måttsydda, alla som försökt handla herrkläder i butik vet att utbudet där är löjeväckande smalt och strömlinjeformat så variationsmöjligheterna här är efterlängtade (dessutom slipper jag synliga varumärken).
Jag bestämde mig för ett par randiga skjortor i ljusa färger, i bra tyger och med några små extra detaljer. Nu återstår bara för någon på Sri Lanka att sy dem åt mig. 1450:- för de bägge tillsammans är ungefär halva priset jämfört med konfektionsskjortor i liknande kvalitet. Jag behöver dessutom ett nytt par jeans och någon slags skor, det sistnämnda är det mest besvärliga, får se om jag hittar något.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar