torsdag, augusti 02, 2012

En dag med enkla reparationer

Min cykel började skaka och låta illa i går kväll på väg hem från bion, jag trodde det var växlarna som skurit minst. Så jag tog mig till Fridhems Cykel på Östra Rönneholmsvägen (där jag köpt den). Det visade sig att bakhjulet satt löst (det är den andra cykeln jag tagit till en cykelhandlare med just det enkla problemet), vilket jag förstås inte ens funderat över ett tittat på - så på några sekunder så spände han det, och några andra småsaker på cykeln sen var den som ny igen. Jag borde verkligen kunnat fixa det själv. Nåja.
Å andra sidan så smet jag inom Claes Ohlsson och köpte en sån där sprejburk med tryckluft i och blåste rent min dvd-spelare, något den verkade bättra sig högst avsevärt av. Får se om det bara verkar vara så eller om det verkligen funkar mot diverse hackande. Har inte lust att köpa en ny hemmabioanläggning alls.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar