torsdag, augusti 23, 2012

Upp och iväg

Mer arbete, det är mycket papper att få klara inför terminsstarten men vi har bra koll på't tillsammans. Vädret har varit bipolärt, ömsom sol, ömsom regn. Jag gick hemifrån i bara t-shirten och trodde ett slag att jag inte skulle komma hem utan att bli dyngsur och djupfryst, men det löste sig. Jag han till och med komma iväg på två varv kring pildammsparken (8 km) mellan skurarna, det var soligt och fint när jag var ute. Dessutom hittade jag den där väldigt söta men kanske lite väl sentimentala reklamen för adressändring som dyker upp på tv allt som oftast på youtube så jag kan dela med mig. Jag är en sucker för bög-sentimentalitet. Lunchen var en otrolig gazpacho från Buljong. Löpningen är lätt och rolig. Det är mycket uppåt just nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar