måndag, februari 10, 2014

Dubbla seminarier

Lång natt med allt för lite sömn igen, jag låg och vred mig och funderade över saker men den här gången var det inte så ledsna tankar, även om de var påträngande. Jag behöver få ordning på sömnen; det är inte särskilt nyttigt att sova 3 timmar per natt även om det går fint då och då.
Var på seminarier med många av våra studenter, både från första och andra terminen; de är väldigt roliga att diskutera med. En del behöver lära sig att ta för sig i seminariesituationen och någon kanske skulle vinna på att tänka efter först men på det hela så är de väldigt bra grupper. Seminarierna är där för att lära sig hur det funkar, så det är bättre att riskera säga något som blir fel än att inte agera alls. Så är det med det mesta av livet.
Kom hem sent, drog på mig träningskläder och knatade ner till gymmet; tog i tills jag inte orkade mer och det känns ännu i armar och axlar (på ett bra sätt). En del människor där (mest killar) är omåttligt fåniga; de gör de konstigaste övningarna, de är helt upptagna av sin egna spegelbild, de klär sig som clowner - men det är alltihop underhållning och även när där är trångt om saligheten så brukar jag kunna köra mitt program utan att behöva vänta på en bänk eller en skivstång.
Utomhus var det ännu en dag av vårväder, bara det nu håller i sig. Barmark och blå himmel, lite solsken mitt på dagen. Det är en slappekväll här hemma, jag är av naturliga skäl trött. IngenTV, kanske lite Jean Genet istället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar