tisdag, februari 18, 2014

Remicadedag igen

Ja det är ju dags för behandling var åttonde vecka, så det kommer inte precis oväntat. Hemma och äter några smörgåsar och en semla innan jag ska till sjukhuset. Var i Lund i morse och höll en sista föreläsning på den första teorikursen för fortsättningsstudenterna, jag tror den gick fram som den skulle även om den var 80% förberedd och 20% ad lib (demonstrationer behöver göras på det viset). Återstår att se till att få nästa remicadedos före påskveckan och före Japan, det borde inte vara några problem för Helena på gastromottagningen är en mycket vänlig och hjälpsam själ. Löpdag idag, undrar just om jag orkar springa efter remicade, ibland gör jag det, ibland inte. Jag hade en oerhört god natt, jag sov som en stock och jag sov länge (22-6), det var mycket välkommet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar